Найважливіші цифри й цитати п'ятниці, 22 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри й цитати п'ятниці, 22 липня

608
Найважливіші цифри й цитати п’ятниці, 22 липня:
  • В Іллічівському порту знайшли схему, як не віддавати в бюджет 75% прибутку
  • Сума до виплат за реєстром в «Банку Михайлівський» збільшиться на 83 млн грн
У Мінсоцполітики вирішили, як давати субсидії українцям без доходів
“Громадянам, які не мають доходів для розрахунку субсидії, буде враховано умовний дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб (з 1 травня 2016 – 2 900 грн)”, – пояснив Мущинін.
“Передаю привіт всім дорожнім структурам”: Гройсман анонсував перевірку використання коштів, виділених на дороги
“Я передаю привіт всім дорожнім структурам з тим, що восени ми перевіримо абсолютно все. Виберемо три, п’ять, сім об’єктів, перевіримо все, що було фактично зроблено, замовимо спеціальні експертизи, знайдемо всі фірми, куди ви перераховували кошти. Якщо ми знайдемо, що якісь кошти були переведені в готівку, вимиті, будете сидіти. Тому краще працюйте. Зараз липень місяць, і я попереджаю, і ця інформація буде публічною”, – повідомив прем’єр-міністр, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.
“Гроші пропали”: у “Народному фронті” розповіли, чи збільшить ЄС допомогу Україні
“Ми і зараз отримуємо досить багато грошей від ЄС для проведення реформ, наприклад. Але, на жаль, ми не завжди ефективно проводимо ці реформи. Та й грошима не завжди ефективно розпоряджаємося. Наприклад, значну частину європейської допомоги було виділено на те, щоб робити гемодіаліз переселенцям у Харкові. У банк, де лежали ці кошти, зайшов ліквідатор. Гроші пропали”, – зазначив парламентарій.
Звільнення за власним: у Держпраці роз’яснили, чи потрібно відпрацьовувати два тижні
“Законодавство не вимагає зазначення в заяві причини звільнення, тому роботодавець не має права вимагати цього від працівника. Водночас зазначення причини звільнення в окремих випадках є досить важливим”, – говорять у Держпраці.
Експерт застеріг від заміни купюр 2 і 5 гривень монетами
“Пропозиція директора монетного двору Нацбанку Володимира Решинського про заміну дрібних купюр монетами може бути економічно вигідною. Хоча монети дорожче у виробництві, але термін їх служби набагато довше. Банкноти служать від 9 до 12 місяців, а монети – 15 років. Але цього робити не варто. Тому що гроші – не тільки собівартість, але і психологія. Людина, яка тримає 5 гривень в руках як купюру, – вважає, що це гроші, а монету – дріб’язок. Якщо дрібні гривні випустять монетами, а для зручності додадуть купюри номіналом 1 000 гривень – Нацбанк офіційно визнає високу інфляцію в країні”, – сказав експерт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас