Укрсоцбанк повернув права на «Горизонт Парк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк повернув права на «Горизонт Парк»

Фондовий ринок
1078
Міністерство юстиції відреагувало на скандальне рейдерське захоплення майна Укрсоцбанку, розглянуло скаргу і відновило майнові права банку на столичний бізнес-центр «Горизонт Парк» у реєстрі майнових прав.
Про це сьогодні повідомив банк.
«Міністерство юстиції продемонструвало свою готовність оперативно вирішувати питання, пов’язані із захистом прав інвесторів, приватного бізнесу в Україні. Це наочний приклад того, що держава зацікавлена ​​в проведенні реформ на користь бізнесу і поліпшенні інвестиційного клімату в країні. Ми також очікуємо системні зміни, які в майбутньому не дозволять допустити подібні зловживання з боку нотаріусів і охочих захопити чуже майно», – говорить голова правління Укрсоцбанку Тамара Савощенко.
Вчора Укрсоцбанк заявив про повторну рейдерську атаку на бізнес-центр «Горизонт Парк», який належить банку з 2012 року.
Користуючись новими правилами реєстрації, приватний нотаріус Обухівського нотаріального округу Олег Щур на підставі підроблених документів уночі намагався двічі здійснити спробу перереєстрації майна банку на ТОВ «Проект-А». Однак Міністерство юстиції двічі скасовувало незаконну реєстрацію приватного нотаріуса та повертало майно іноземному інвестору.
За фактом незаконних дій нотаріуса Олега Щура відкрито кримінальне провадження.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас