Сусідами голови НБУ будуть Герман і утікач Пшонка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сусідами голови НБУ будуть Герман і утікач Пшонка

Особисті фінанси
2076
Сім’я голови Національного банку України Валерій Гонтаревої придбала будинок в японському стилі за 12,5 млн грн по сусідству з маєтками екс-нардепа України від “Партії регіонів” Ганни Герман, а також колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки.
Нове житло голови НБУ придбав її чоловік Олег Гонтарєв у елітному селищі Гореничі (25 км від Києва). Відповідно до виписки з реєстру прав на нерухоме майно, йому продано 25 соток землі і 316 кв. м житлової площі.
Особняк виконано в японському стилі із суворим дотриманням канонів. У будинку чотири спальні, камінний зал, вітальня, кабінет, кімната відпочинку, сауна і три санвузли.
В архітектурних рішеннях домінує абсолютний мінімалізм, білий колір і прямокутні форми. В обробці використано дерево рідкісних і дорогих порід, а також молодий мармур.
Тераси по периметру фасаду є оглядовими майданчиками, з яких відкривається вид на головну прикрасу подвір’я – японський сад з каскадом водоспадів, рідкісними рослинами (бамбук, сакура, магнолія) і басейном.
“Це робота архітектора Максима Філенка. Довгий час будинок був виставлений під здачу в оренду за 170 тис. грн на місяць. Однак, у лютому ми його продали, пішов за 12,5 млн грн”, – розповіла менеджер з нерухомості, яка оформляла угоду.
Як повідомляли ЗМІ, голова НБУ Валерія Гонтарева щомісяця отримує 163 тис. грн, а топ-менеджмент регулятора – по 150 тис. грн.
Сусідами голови НБУ будуть Герман і утікач Пшонка
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас