Petcube знову вийшов на Kickstarter і збирає $200 000 на нові гаджети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Petcube знову вийшов на Kickstarter і збирає $200 000 на нові гаджети

Фондовий ринок
399
Український стартап Petcube, успіх якого починався на краудфандинговій платформі Kickstarter, вирішив не зраджувати традиціям. Сьогодні компанія оголосила про старт нової кампанії, в рамках якої планує зібрати $200 000 на два нових продукти – Petcube Bites і Petcube Play. Це гаджети з камерами, за допомогою яких власники зможуть не тільки пограти зі своїми улюбленцями віддалено, але навіть погодувати їх.
Petcube Bites можна повісити на стіну, підкликати до нього улюбленця через смартфон і натисканням на кнопку скомандувати пристрою викинути в напрямку песика смаколик. Невигадливий на перший погляд гаджет обладнано камерою з роздільною здатністю 1080p, потужним зумом і режимом нічного бачення. А ще є автоматичне замовлення продуктів на Amazon, яке спрацьовує, коли їжі в контейнерних залишається мало.
За допомогою Petcube Bites власники можуть не тільки розмовляти зі своїми вихованцями, а й чути їх. Також вони можуть записувати повідомлення, які будуть супроводжувати викид їжі з диспенсера.
Petcube Play – це друге покоління Petcube, пристрою для віддалених ігор зі своїм улюбленцем. Звичний куб став більш компактним, лазерна указка стала точніше, а ще тепер можна запланувати гру, щоб куб «поганяв» указку сам, поки господар зайнятий. Також Petcube Play обладнано більш потужною камерою з роздільною здатністю 1080p HD, можливістю запису відео в режимі 24/7, чотирикратним зумом, двобічною передачею звуку, оповіщенням по звуку і руху і режимом нічного бачення.
Обидва продукти постачатимуть із тестовою підпискою на Petcube Care – новим хмарним сховищем, яке компанія обіцяє запустити незабаром. Сервіс призначено для тих, хто хоче також використовувати гаджети Petcube як домашню систему відео- та аудіоспостереження.
«Ми були народжені на Kickstarter в 2013 році, й відтоді краудфандінгове ком’юніті грає велику роль у нашому успіху», – прокоментував СЕО Petcube Ярослав Ажнюк черговий вихід компанії на платформу. На його думку, краудфандінгова платформа є добрим інструментом для попереднього запуску нових продуктів уже зрілої компанії. «Я не вважаю, що Kickstarter – тільки для перших запусків», – пояснив він.
«Kickstarter – це не тільки збір грошей, це PR-майданчик. Pebble з його трьома кампаніями – чудовий тому приклад», – додав співзасновник Petcube Олександр Нескін в коментарі у Facebook.
Вартість Petcube Bites складе $249, а Petcube Play – $199. Але для найперших бекерів набір з двох пристроїв коштуватиме $309.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас