Компанія, що входить до складу Nokia Technologies, створила "розумний" термометр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія, що входить до складу Nokia Technologies, створила "розумний" термометр

Технології&Авто
464
Компанія Withings, що нині входить до складу Nokia Technologies, на початку цього року записала на свій рахунок чергову новинку. І хоча спеціалізується Withings переважно на смарт-годинниках і гаджетах для фітнесу, асортимент виробника поповнив просунутий термометр. З його допомогою виміряти температуру тіла можна за пару секунд без прямого контакту електроніки з об’єктом, адже вона базується на інфрачервоних датчиках.
Безконтактний термометр Withings Thermo із вбудованими модулями Wi-Fi/Bluetooth став першим таким пристроєм, який отримав схвалення з боку Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів, і був узятий «на озброєння» фахівцями Бостонської дитячої лікарні.
За функціональну частину Withings Thermo відповідає технологія HotSpot Sensor, яка дає змогу пристрою здійснювати до 4 000 вимірювань за дві секунди. Зроблено це для того, щоб нівелювати будь-які можливі похибки і домогтися гранично точного результату. Зняті показання – температура тіла – будуть відображатися за допомогою інтегрованих у Withings Thermo LED-індикаторів.
Відсутність потреби у фізичному контакті з об’єктом є безсумнівним плюсом цього виробу в плані гігієни. Для визначення температури досить піднести термометр до скроні на відстань ~ 1 см і дочекатися спрацьовування електронної системи.
Якщо зазначити у фірмовому ПО вік «пацієнта», Withings Thermo за допомогою тієї ж LED-індикації буде повідомляти зеленим, червоним і помаранчевим кольорами про відповідність виміряної температури належному значенню на підставі середньостатистичних показників.
Розроблений для термометра мобільний додаток, доступний користувачам iOS і Android, дозволить спостерігати за добовими змінами температури, а також дбайливо нагадає вам про необхідність виміряти температуру, щоб своєчасно виявити перші симптоми хвороби, що насувається. Синхронізація з мобільними пристроями здійснюється за допомогою Wi-Fi чи Bluetooth.
Доступний для замовлення смарт-термометр як у фірмовому магазині компанії-виробника, так і в Apple Store. Вартість моделі Thermo становить $99,9.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас