Вищий адмінсуд розгляне касацію ФГВФО на скасування тимчасової адміністрації в Укрінбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вищий адмінсуд розгляне касацію ФГВФО на скасування тимчасової адміністрації в Укрінбанку

Фондовий ринок
296
Вищий адміністративний суд розгляне касацію Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на скасування тимчасової адміністрації в Укрінбанку 17 серпня.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
17 серпня у Вищому адміністративному суді відбудеться розгляд касаційної скарги Фонду гарантування вкладів і Національного банку на рішення Київського апеляційного адміністративного суду.
Раніше суд скасував постанови НБУ про віднесення до категорії неплатоспроможних Укрінбанку та введення тимчасової адміністрації.
Фонд також очікує, що найближчим часом буде призначена дата розгляду касаційної скарги у справі про скасування судом першої та апеляційної інстанцій Укрінбанку, яка була подана 14 липня.
Раніше, 13 липня в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців внесено зміни, якими юридичну особу ПАТ “Укрінбанк” не тільки перереєстровано на нового керівника і за новою юридичною адресою, а також – перейменовано.
Фонд гарантування вкладів вважає перереєстрацію Укрінбанку наміром сприяти великим позичальникам уникнути погашення кредитів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас