Колишній голова правління банку "Хрещатик" заперечує зв'язок між розкраданням у банку і введенням тимчасової адміністрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній голова правління банку "Хрещатик" заперечує зв'язок між розкраданням у банку і введенням тимчасової адміністрації

Кримінал
509
Колишній голова правління банку “Хрещатик” Дмитро Гриджук заявляє, що завершення розслідування про розкрадання 81 млн гривень в банку не пов’язане з уведенням в нього тимчасової адміністрації.
Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Украiнськi Новини.
18 липня Прокуратура Києва заявила про завершення розслідування розкрадання посадовими особами банку “Хрещатик” 81 млн гривень.
“Нарешті ми дочекалися завершення розгляду прокуратурою справи за фактом крадіжки коштів в Київському регіональному відділенні банку, яка мала місце в 2010-2014 роках і яку було виявлено внутрішнім аудитом і внутрішньої ревізією банку. Саме за рішенням керівництва банку справа була передана в правоохоронні органи, ситуація обговорювалася на різних рівнях, була включена в звітність банку і аудиторський звіт”, – прокоментував подію Гриджук.
Він зазначає, що новина не пов’язана з уведенням в банк тимчасової адміністрації.
На його думку, відбуваються спроби спотворити цю інформацію.
Службові особи банку, діючи в складі організованої злочинної групи, протягом лютого 2010 року – березня 2014 шляхом підробки депозитних договорів та документів на видачу готівки заволоділи грошовими коштами 54 вкладників на загальну суму понад 81 млн гривень.
За результатами розслідування колишнім керівникам і посадовим особам регіонального відділення банку (всього 16 осіб) повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи кримінальних злочинів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас