Обрано найкреативнішого бухгалтера України, який вирушить до Парижа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обрано найкреативнішого бухгалтера України, який вирушить до Парижа

Казна та Політика
298
Если б я была министром,
Самым главным финансистом,
Украина бы жила,
Как единая семья.
Саме такими словами розпочала свою роботу одна з переможниць Національної бухгалтерської премії року – Ніна Татаренко з
неближнього Сєвєродонецька, яка стала бронзовим призером конкурсу.
Срібна призерка конкурсу, Наталія Салова з м. Києва, якби стала Міністром фінансів, «перш за все звернулась би за допомогою до спеціалістів у сфері психології». Свою незвичайну ідею Наталія пояснює так: «Жодна реформа не матиме успіху, жодна ціль не буде досягнута, якщо члени команди мають на меті свої власні інтереси, а не інтереси команди».
У романтичну подорож до Парижа, як володар головного призу конкурсу, незабаром вирушить бухгалтер з м. Суми Олексій Радонов. Цікаво, що подарунок став для Олексія весільним: молодий чоловік нещодавно одружився. Переможець представив свою концепцію реформування галузі, чітко розклавши все по поличках. На думку Олексія, пріоритетна зміна у фінансовій сфері – сприяння бізнесу.
Нагадаємо, для створення літнього святкового настрою та напередодні Дня бухгалтера ЛІГА:ЗАКОН спільно з Федерацією професійних бухгалтерів та аудиторів України оголосили креативну бухгалтерську премію, для участі в якій необхідно було, уявивши себе Міністром фінансів, написати творче есе щодо перших кроків потенційного очільника Мінфіну.
Оголошення та нагородження переможців премії відбулося 15 липня у CHAMBER PLAZA. На захід завітали не тільки автори, а й усі небайдужі до бухгалтерської справи, клієнти та партнери – майже 400 учасників. Учасники мали змогу ознайомитися з актуальними змінами у податковому законодавстві та питаннях піврічної звітності від експерта ЛІГА:ЗАКОН Юрія Циганка, а також пізнати майбутнє української бухгалтерії, обліку та аудиту від керуючого партнера компанії Juscutum Audit Сергія Поліщука.
Цього дня всі бухгалтери змогли взяти участь у мотиваційному майстер-класі «Час сильних особистостей» від сертифікованого коуча Ксенії Тейлор.
Вітальні слова зі святом прозвучали від Міністра фінансів України Олександра Данилюка та Голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної. Почесні гості побажали, щоб День бухгалтера зробили вихідним!
Насамкінець на учасників заходу чекала урочиста церемонія нагородження переможців бухгалтерської премії та музичний сюрприз.
Усі переможці конкурсу отримали у подарунок підключення до нової cloud-платформи LIGA:ZAKON та інші цінні призи від партнерів.
Загалом захід вийшов надихаючим та сповненим ентузіазму, саме тому його було вирішено продовжувати в майбутньому.
Генеральний партнер конкурсу – туристична компанія «Феєрія».
Генеральний ТВ-партнер – телеканал UBR.
Головний інформаційний партнер – ІА «ЛІГАБізнесІнформ».
Інформаційний партнер – інтернет-видання «Обозреватель».
Інтернет-партнер – портал Finance.UA.
Партнер – Juscutum Audit.
ЛІГА:ЗАКОН – інноваційна українська компанія, лідер ринку інформаційно-правових систем, що вже 25 років надає якісну правову підтримку бізнесу та суспільству. Найбільший в Україні розробник інформаційно-правових сервісів.
Місія ЛІГА:ЗАКОН – працювати заради підтримки розвитку бізнесу в Україні. Ми віримо, що розвиток бізнесу та підприємництва – ключовий важіль розвитку України. Саме тому вся наша робота спрямована на те, щоб допомогти бізнесу максимально реалізувати власний підприємницький потенціал в умовах постійних змін зовнішнього середовища.
Крім того, компанія ЛІГА:ЗАКОН – провідний в Україні центр професійного навчання та обміну досвідом для широкого кола фахівців, діяльність яких лежить у правовому полі.
Цього року індекс клієнтської лояльності та довіри (NPS) компанії становить 74,23 %, що є одним із найвищих показників за міжнародною класифікацією.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас