Банк "Хрещатик" презентує нову освітню програму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" презентує нову освітню програму

Кредит&Депозит
75
Банк „Хрещатик” презентує нову освітню програму під девізом „Гарна освіта — подарунок на все життя” для всіх, хто прагне реалізувати власні мрії та набути нових знань і вершин досконалості.
Програма, запропонована столичним банком, вперше передбачає комплексне вирішення питання з оплатою освіти сьогодні і у майбутньому. Депозитний вклад „Освітній” зі ставкою 15 % річних дає можливість клієнту банку одержати кредит „Освітній” для оплати навчання у навчальних закладах усіх рівнів акредитації і безкоштовне перерахування грошей. При цьому заставою такого кредиту можуть бути не тільки матеріальні цінності вкладника, а й сам депозит, мінімальна сума якого має становити 1000 грн, а мінімальне поповнення — 200 грн. Термін його розміщення — від 1 до 5 років, термін кредитування — також до 5 років. Крім того, щомісячно нараховані відсотки приєднуються до основної суми депозиту з нарахуванням відсотків за наступний місяць уже на одержану суму, і так щоразу.
На додаток до депозиту студенти і повнолітні учні вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів, ліцеїв безкоштовно відкривають у банку картковий рахунок і одержують картку „Студентська” міжнародної платіжної системи MasterCard Europe Maestro.
Довідково: Основні показники діяльності банку станом на 01 серпня 2003 р.: балансовий капітал — 75,37 млн грн, чисті активи — 435,55 млн грн, обсяг кредитно-інвестиційного портфеля — 344,30 млн грн, депозити юридичних осіб — 152,62 млн грн, фізичних осіб — 125,86 млн грн, фінансовий результат (прибуток) — 4,116 млн грн.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас