Як стати мільйонером до 25 років - 7 порад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як стати мільйонером до 25 років - 7 порад

Особисті фінанси
7731
Марк Цукерберг, засновник Фейсбуку, заробив свій перший мільйон у 22 роки, сер Річард Бренсон, власник корпорації Virgin – у 23.
Аби поповнити їхні ряди, потрібно багато працювати і багато думати.
Вік — це всього лише число
Він не визначає твої знання або ймовірність успіху. Використовуй молодість собі на благо, а не як виправдання для невдачі. Якщо ти повіриш, що зможеш зробити — ти це зробиш.
Тим більше, людям приємно дивитися на працьовитого, успішного і молодого підприємця. Залучай у команду кращих своїм ентузіазмом.
Як стати мільйонером до 25 років - 7 порад
Інвестуй у себе
Найбільш надійні інвестиції – у власне майбутнє. Читай хоча б 30 хвилин щодня, слухай подкасти та аудіокниги, поки їдеш у транспорті, і постійно шукай наставників. Ти не повинен знати та вміти все. Але стань різнобічною, розвиненою особистістю, яка може підтримати розмову на будь-які теми. Споживай знання як повітря, постав навчання головним пріоритетом. Зараз море можливостей безкоштовного навчання в зручний для тебе час. Зареєструйся на Edx, Coursera або Prometeus, щоб дізнатися все про все від кращих університетів.
А щоб не перегоріти, потіш себе в розумних межах. Незабутніми враженнями, приємним спілкуванням. Це теж досвід, який в майбутньому сформує образ життя успішної людини. Наприклад, щотижневий масаж — чудовий спосіб розслабитися після напруженої роботи і підтримати здоровий тонус. Здоров’я тобі ще згодиться.
Як стати мільйонером до 25 років - 7 порад
Скороти кількість щоденних рутинних рішень
Здатність приймати рішення — це обмежений ресурс. Незалежно від твоїх твердих намірів і психічної стійкості настане момент, коли ти втомишся робити вибір.
Цей момент можна відстрочити, якщо запланувати прості повсякденні завдання заздалегідь і довести їх до автоматизму. Наприклад, вибери, в чому ти будеш ходити на роботу на тиждень вперед, що їсти на сніданок.
Розвивай психологічну витривалість
Різниця між посереднім результатом і стрімким успіхом — здатність продуктивно працювати багато годин поспіль. Вона особливо важлива на фінальній стадії проекту. Сконцентрованість має першочергове значення і її потрібно розвивати, щоб бути конкурентоспроможними з тими, хто почав це робити на десятиліття раніше від тебе.
Відстежуй моменти, коли починаєш відволікатися, аналізуй кожен день в пошуках можливостей для оптимізації процесів. Звичайні техніки розвитку уваги тобі не допоможуть, лише усвідомлення вищої мети. Наприклад, заробити мільйон до 25 років.
Як стати мільйонером до 25 років - 7 порад
Метт Мулленвег, творець платформи Wordpress, заробив перший мільйон у 24 роки
Мрій по-крупному
Якщо у тебе досі немає цілей на найближчі рік, 5, 10 років, склади список прямо зараз. Перечитуй щоранку з питанням, що я можу зробити, щоб досягти їх раніше.
Постановка цілей може стати як двигуном, так і гальмом твого прогресу, якщо неправильно розставиш пріоритети.
Будь уважний і старанний, щоб знайти найкоротший шлях до успіху.
Будь послідовним і методичним
Плануй роботу і дотримуйся плану. Намагайся автоматизувати рутинні завдання.
Склади шаблони листів, звітів, використовуй програмне забезпечення для обробки, зберігання і синхронізації даних. Щоб оптимізувати процес, тобі доведеться витратити більше часу спочатку, але потім ти повернеш його сповна.
Як стати мільйонером до 25 років - 7 порад
Вір у себе
Якщо не ти, то хто? Втілюй свої мрії. Для провалу легко знайти виправдання. Але за кожною успішною людиною стоять труднощі, які вона подолала. Не опускай руки, поки не будеш впевнений, що зробив все для вирішення проблеми. А потім подумай ще.
Якщо ти ще не знаєш, з чого почати — почни з обіцянки працювати над собою кожен день. Це база для розвитку кар’єри.
Розділяй складні задачі на прості кроки. Успіх — це не кінцева мета, а щоденна робота.
За матеріалами:
businessviews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас