Google працює над шоломом, що поєднує доповнену і віртуальну реальність - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google працює над шоломом, що поєднує доповнену і віртуальну реальність - ЗМІ

Технології&Авто
223
За даними обізнаних джерел, компанія Google займається розробкою власного шолома, який буде поєднувати доповнену і віртуальну реальність.
Це рішення буде досить продуктивним. Воно не потребує використання додаткових пристроїв (смартфона чи комп’ютера) для виконання обчислень. Незважаючи на те що в апараті використовується екран, основний наголос в його функціях зроблено на доповнену реальність. Поки що про сам шолом відомо вкрай мало. Немає даних про те, як він виглядатиме. Хоча передбачається, що він скоріше буде схожий на пристрій Microsoft HoloLens, ніж на Oculus Rift. Змішане рішення Google розробляють таким чином, щоб скласти конкуренцію іншим окремим ігровим пристроям віртуальної реальності. Також компанія займається розробкою інших апаратних рішень.
Зазначимо, у Google є амбітні плани, пов’язані з віртуальною реальністю. Раніше в цьому році компанія представила Project Daydream – платформу віртуальної реальності на базі Android, яка використовує успішні напрацювання Google Cardboard. Але довгострокові плани простягаються за межі екосистеми Android і включають істотніше апаратне забезпечення.
Нагадаємо, раніше Google інвестувала значні кошти в компанію Magic Leap, яка займається розробкою технології «змішаної реальності». За деякими даними, вона передбачає використання власного шолома.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас