У МВС презентували перший поліцейський екологічний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВС презентували перший поліцейський екологічний кросовер

Технології&Авто
1194
Національна патрульна поліція восени почне отримувати нові моделі автомобілів Mitsubishi Оutlander з гібридною силовою установкою.
Як повідомляє Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України, МВС презентували перший поліцейський екологічний кросовер. Проект позабюджетного фінансування по Кіотському протоколу на закупівлю партії автомобілів з гібридною силовою установкою був реалізований у співпраці Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та Міністерства екології та природних ресурсів.
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що 651 автомобіль Mitsubishi Оutlander з гібридною силовою установкою почне надходити в підрозділи поліції вже восени. Ці автомобілі призначені для патрульної поліції, груп швидкого реагування, а також обласних і територіальних відділень поліції. До кінця року планується завершити це розподіл, укомплектувавши поліцейські підрозділи сучасною технікою, оскільки представлений сьогодні автомобіль – це модель 2016 року.
«Наші поліцейські отримають кращу комплектацію. Фактично це буде дебют цього авто в Україні. За рахунок низької витрати палива за рік можна заощадити близько 330 млн грн. За ці гроші можна купити ще близько 300 таких авто», – підкреслив Аваков.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас