МЕРТ зареєструвало Вінницький індустріальний парк, - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ зареєструвало Вінницький індустріальний парк, - Гройсман

Технології&Авто
509
Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) зареєструвало Вінницький індустріальний парк, повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Хочу повідомити, що за заявкою місцевої влади, яка вже давно була в уряді, Мінекономрозвитку зареєструвало Вінницький індустріальний парк. Ви пам’ятаєте, ми його створювали як дуже важливий проект. Це означає, що Вінницький ІП є територією, офіційно визначеною державою, на якій будуть створені нові підприємства, робочі місця і український конкурентний продукт. Навіть в такий непростий час Вінниця може відзначити, що інвестиції йдуть і будуються нові заводи, модернізуються підприємства”, – зазначив В. Гройсман.
Мер Вінниці Сергій Моргунов повідомив, що Вінницький ІП – “це більше 60 га землі, приблизно 330 млн грн інвестицій і 7 тис. робочих місць”.
Він нагадав, що на території парку недавно заклала перший камінь у будівництво заводу з виробництва холодильного обладнання для напоїв “Українська пивна компанія” (UBC Group, Харків).
Як повідомлялося, в створення заводу, який планується будувати в три етапи, UBC Group планує інвестувати близько EUR15 млн.
Після виходу на повну потужність у 2020 році новий завод забезпечить робочими місцями 1,5 тис. осіб. До цього часу планується розширити виробничу площу в 20 360 кв. м, налагодити виготовлення морозильних скринь в обсязі 6 тис. штук на місяць і наростити виробництво холодильних шаф-вітрин до 15 тис. шт. щомісяця.
UBC Group – торговельно-промисловий холдинг у сфері холодильної техніки і промопродуктів.
Зараз до реєстру індустріальних парків внесено 13 парків, ще сім на це претендують (у тому числі Вінницький ІП).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас