В Україні запущено платформу цифрових гаманців від Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запущено платформу цифрових гаманців від Mastercard

Фінтех і Картки
4606
Сьогодні, 15 липня 2016 року, компанія Mastercard запустила в Україні платформу цифрових гаманців під назвою Masterpass. Таким чином, Україна стала 32-м ринком, де працює платформа.
Як розповіли Finance.UA представники Mastercard в Україні, Masterpass – це надійний цифровий гаманець. З його допомогою зареєстровані користувачі можуть безпечно зберігати всі свої дані з банківських карт, будь-яких платіжних систем, а також швидше і зручніше розраховуватися в онлайн-магазинах. Користувачеві немає потреби щоразу вводити дані платіжної карти для оплати покупки онлайн.
Міжнародна платіжна система Mastercard виступає гарантом безпеки платежів, здійснених з Masterpass.
Своє рішення запустити платформу цифрових платежів в Україні у Mastercard пояснюють тим, що наша країна сьогодні – найдинамічніший ринок електронної комерції в Європі. Так, зростання протягом 2015 року склало 35% і за його темпами ми випередили Туреччину і Бельгію.
При цьому за статистикою майже 30% замовлень на сайтах і 97% – під час купівлі в онлайн-магазинах за допомогою мобільних пристроїв залишаються незавершеними через незручності процесу оформлення та оплати.
В Україні запущено платформу цифрових гаманців від Mastercard
Як користуватися Masterpass?
Для розрахунків з Masterpass досить натиснути кнопку «Купити з Masterpass» на сайті або в мобільному додатку, де буде здійснена купівля. Після авторизації за допомогою номера мобільного телефону і пароля споживач може обрати карту для оплати.
Платформа також дозволяє зберігати адресу доставки, яку можна зазначити під час оформлення замовлення.
Розраховуватися з Masterpass в Україні вже можна на сайтах більше 2 000 торговців.
Також Masterсard у липні цього року відкриває можливість оплат з Masterpass не тільки в онлайн-магазинах і мобільних додатках, але і у фізичних торгових точках – завдяки NFC-технології безконтактної оплати.
Зазначимо, що платформою Masterpass вже користуються в усьому світі понад 270 тис. торговців і мільйони покупців.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас