Багато депутатів Ради можуть оформити собі субсидії, - Рева — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Багато депутатів Ради можуть оформити собі субсидії, - Рева

Особисті фінанси
1584
Міністр соціальної політики України Андрій Рева запропонував депутатам Верховної Ради оформити субсидії на послуги ЖКГ на підставі їхніх декларацій про доходи за минулий рік.
“Проаналізувавши у відкритому доступі інформацію про доходи самих народних депутатів, я хочу вас запевнити: значна частина тих, хто сидить в цьому залі, має не тільки право, а й можливість оформити житлову субсидію, виходячи з ваших доходів за минулий рік. Будь ласка, звертайтеся – і ви також матимете можливість оформити житлову субсидію”, – сказав він депутатам під час “години запитань до уряду” у Верховній Раді.
Нагадаємо, 10 червня президент України Петро Порошенко підписав закон “Про внесення змін до закону України “Про державний бюджет України на 2016 рік”, яким спрямовується більше 5 млрд грн на субсидії для малозабезпечених громадян.
Раніше віце-прем’єр Павло Розенко заявляв, що в цілому до 8 млн українських сімей будуть претендувати на субсидії в наступному опалювальному сезоні. Він закликав подавати заявки на субсидії зараз, а не з початком опалювального сезону.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас