Wizz Air в жовтні може відновити польоти зі Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air в жовтні може відновити польоти зі Львова

Фондовий ринок
569
Авіакомпанія Wizz Air (Угорщина) може в жовтні цього року відновити польоти зі Львова.
Як повідомила генеральний директор Міжнародного аеропорту “Львів” ім. Данила Галицького Тетяна Романовська в інтерв’ю виданню “Вісник Рейтинг”, що випускається за підтримки Державної фіскальної служби України, авіакомпанія може відновити польоти до Венеції, Мілана, Дортмунда, Меммінгена.
“Польоти буде виконувати не “Візз Ейр Україна”, а Wizz Air Hungary. Якщо Wizz Air влаштує наша ціна за обслуговування, то вони можуть почати польоти вже з кінця жовтня”, – сказала вона.
Т. Романовська також повідомила, що аеропорт недавно отримав комерційну пропозицію від лоу-кост-компанії Ryanair, із нею велися переговори, зараз очікується візит представників компанії до Києва.
“Поки не можу озвучити інформацію про те, за якою ціною вони готові літати. Але для того щоб забезпечити прибуття цього авіаперевізника, ми повинні подумати про те, як зможемо компенсувати вартість аеропортових послуг. Зараз ми обговорюємо це питання з Мінінфраструктури, а також думаємо про те, як розвивати в аеропорту ринок неавіаційних послуг, таких як ресторани, магазини, паркування”, – зазначила Т. Романовська.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас