Канадська компанія постачатиме двигуни для Ан-132 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канадська компанія постачатиме двигуни для Ан-132

Фондовий ринок
565
Державне підприємство “Антонов”, єдиний в Україні виробник літаків, що входить до складу держконцерну “Укроборонпром”, і компанія Pratt & Whitney Canada підписали договір про постачання двигунів для нового легкого багатоцільового транспортного літака Ан-132D.
Як повідомила прес-служба концерну, відповідний меморандум був підписаний з представниками канадської фірми на авіасалоні Farnborough Airshow 2016, який відбувається з 11 до 17 липня в графстві Хемпшир (Великобританія).
“Літаки Ан-132 будуть комплектуватися новою версією турбогвинтового двигуна PW150A. Відповідний меморандум уклали держпідприємство “Антонов” і Pratt & Whitney Canada (P&WC)”, – йдеться в повідомленні.
У концерні додали, що британська компанія Dowty Propellers почала постачання компонентів для повітряних гвинтів нового літака-демонстратора Ан-132.
Раніше в інтерв’ю керівник програми, заступник головного конструктора ДП “Антонов” Олександр Хохлов повідомив, що в рамках виконання контракту з арабським підприємством KACST підприємство планує вже в першому кварталі 2017 року відправити замовнику – Саудівській Аравії – перший літак Ан-132.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас