Корпорація "Богдан" почала виробництво КУНГів на заводі в Черкасах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Богдан" почала виробництво КУНГів на заводі в Черкасах

Технології&Авто
986
Корпорація “Богдан” на виробничих потужностях автоскладального заводу в Черкасах почала випуск КУНГів (кузов уніфікований нульового (нормального) габариту) багатоцільового використання.
Відповідно до прес-релізу корпорації у вівторок, це дозволить компанії диверсифікувати ризики, пов’язані з відсутністю виробництва легкових автомобілів на заводі, обумовленою обвалом авторинку в Україні.
Планується випускати широку лінійку спеціалізації КУНГів, зокрема для тимчасового проживання людей, обладнання лабораторій, ремонтних майстерень, польових кухонь, радіоелектронних систем і спецобладнання, медпунктів.
Згідно з повідомленням, установка КУНГів можлива як на шасі, що випускаються заводом вантажних автомобілів Богдан (МАЗ) і Hyundai HD, так і на шасі замовників – від 3-метрових для малих вантажних шасі, 4-6-метрових для середніх і до 13-метрових для напівпричепів.
Додатково КУНГ може бути обладнаний системою опалення, вентиляційно-витяжними каналами, електророз’ємами, освітленням, заземленням, побутовим приладдям.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас