Нинішня тарифна політика визначена взятими перед МВФ 2008 року зобов'язаннями, - Гринів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нинішня тарифна політика визначена взятими перед МВФ 2008 року зобов'язаннями, - Гринів

Казна та Політика
371
Лідер фракції партії “Блок Петра Порошенка” Гринів зазначає, що критикою тарифної політики уряду займаються, зокрема, особи, що входили в політичний блок, який 2008 року підписував чинний Меморандум між урядом України і Міжнародним валютним фондом, що містить відповідні вимоги.
“Це було правильне рішення тодішнього уряду. І всі, хто сидить тут у залі, – і Олег Ляшко, і Юлія Володимирівна, і в тому числі я – були представниками одного політичного блоку, який брав на себе відповідальність за ситуацію в країні. І тепер, коли з критикою з цього питання виступають мої колеги, насправді – це є зобов’язання, яке взяла Україна, підписавши меморандум з МВФ в 2008 році”, – сказав І. Гринів під час виступу на засіданні Верховної Ради.
Голова фракції зазначив, що знайшов підписаний меморандум між українським урядом і МВФ, і процитував його п. 17: “До кінця 2011 року ми зрівняємо ціни на газ внутрішнього видобутку і ціни на імпортований газ. Поступову реалізацію цього процесу буде розпочато з 1 грудня 2008 року. Таке рішення буде ухвалено в жовтні 2008 року. Паралельно до цього, дотування цін на імпортований газ, який споживається тепловими комунальними підприємствами, буде скорочуватися шляхом щоквартального коригування тарифів і припинить своє існування до 1 липня 2010 року”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас