У 2017 році на ринку очікується поява пристроїв LG на базі гнучких дисплеїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2017 році на ринку очікується поява пристроїв LG на базі гнучких дисплеїв

Технології&Авто
252
LG уперше показала прототип свого гнучкого дисплея під час виставки CES 2015. 2017 року такі дисплеї почнуть з’являтися у складі готових споживчих пристроїв.
Гнучкі дисплеї LG базуються на технології OLED. Вони не вимагатимуть використання підсвічування і будуть досить тонкими й енергоефективними. При цьому їх можна буде згортати в трубку, не побоюючись негативних наслідків. Це забезпечить певну свободу проектування нових пристроїв.
Разом з тим, такі дисплеї потребуватимуть використання додаткових шарів, що складаються з різних матеріалів: захисного, сенсорного, поляризаційного. Така багатошарова структура обмежує можливості дисплея згинатися і згортатися. Щоб обійти це обмеження, виробники можуть відмовитися від використання деяких шарів, але це, в свою чергу, може породити інші проблеми та обмеження, наприклад, неможливість використання гнучкого дисплея в мобільних пристроях.
Нині гнучкі дисплеї перебувають на ранньому етапі розвитку. Проте аналітична компанія IHS очікує, що ринкова частка таких пристроїв буде збільшуватися. Передбачається, що до 2022 року продаж гнучких дисплеїв складе близько 433,3 млн одиниць.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас