"Укрспирт" публікуватиме звітність на e-data — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрспирт" публікуватиме звітність на e-data

Фондовий ринок
322
Державне підприємство “Укрспирт” оприлюднило звітність на офіційному єдиному веб-порталі використання публічних коштів e-data.gov.ua.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
У прес-службі повідомили, що звітні дані опубліковані відповідно до закону України “Про відкритість використання публічних коштів” і є у вільному доступі.
“Досі звіти про закупівлі публікувалися на сайті підприємства і в офіційних державних виданнях, таких як Вісник державних закупівель. Тепер фінансову звітність зібрано на єдиному ресурсі”, – зазначив заступник директора “Укрспирт” Сергій Блеськун.
Відзначається, що держкомпанія в 2016 році перевела свої закупівлі в електронний формат. Тепер вони проводяться на майданчиках SmartTender.Bif і ProZorro. З липня 2016 року на підприємстві впроваджено антикорупційну програму.
Як відомо, 6 червня Номінаційний комітет з обрання керівника “Укрспирту” ухвалив рішення, що жоден з кандидатів не відповідає кваліфікаційним очікуванням.
Зазначимо, що голову “Укспирту” не можуть призначити вже більше ніж півроку.
На фінальному етапі другого конкурсу один з кандидатів на цю посаду Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.
Після цього міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус заявив, що конкурс на посаду голови “Укрспирту” буде знову перезапущено.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас