Постраждалі в ДТП зможуть відстежити виплати на сайті МТСБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Постраждалі в ДТП зможуть відстежити виплати на сайті МТСБУ

Особисті фінанси
321
Моторне (транспортне) страхове бюро (МТСБУ) створює “Особистий кабінет потерпілого”, яким зможуть скористатися постраждалі, що звертаються по регламентну виплату в бюро.
Як повідомляє прес-служба, “Особистий кабінет” дозволяє переглянути матеріали справи про виплату відшкодування, дізнатися статус і стадію розгляду справи та завантажити необхідні для врегулювання копії документів.
Крім цього заявник зможе поставити питання про розгляд справи в on-line-чаті й отримати компетентну відповідь відділу врегулювання.
Для ідентифікації заявника передбачено унікальний код, який буде надаватися кожному потерпілому під час реєстрації звернення в МТСБУ по регламентну виплату на його адресу електронної пошти.
«Вважаємо, що ця послуга забезпечить повне інформування постраждалих про хід справи і суттєво знизить навантаження на телефонні лінії МТСБУ, адже потерпілий буде все дізнаватися з інформації, доступної в його особистому кабінеті і у потерпілого не буде необхідності в повторних дзвінках в бюро», – заявив генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас