Прем'єр: пересічний українець має доплачувати за комунальні послуги Тимошенко по $1 тис. на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр: пересічний українець має доплачувати за комунальні послуги Тимошенко по $1 тис. на місяць

Енергетика
7121
Щомісяця пересічний український громадянин має доплачувати за комунальні послуги і газ за рахунками лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко 1 000 доларів США.
Про це сьогодні під час брифінгу у ВРУ заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Крок уряду (підвищення тарифів на газ. – Ред.) зроблений для того, щоб ліквідувати будь-яку корупцію у сфері утворення ціни на газ. За кілька десятиліть, підкреслюю, народилися цілі імперії газових королів і королев, які мають мільярдні статки саме на тому, що відбирали в українських громадян можливість нормально жити”, – заявив Гройсман.
Він зазначив, що останні десять років Україна на відповідних угодах втратила 53 мільярди доларів.
“Державний газ за заниженою в 3-4 рази ціною скупався ділками, в тому числі й тими, хто знаходиться в парламенті, в тому числі й тими, хто сьогодні, можливо, блокував трибуну… перепродувався українцям в 2-3 рази дорожче” , – підкреслив глава уряду.
“Я подивився декларацію Юлії Володимирівни Тимошенко, вона сьогодні живе в будинку в 500 квадратних метрів. За пільговими цінами на газ щомісяця пересічний український громадянин повинен доплачувати їй за комунальні послуги і газ 1 000 доларів США. Це справедливість?” – Додав Гройсман.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас