Автомобіль вперше продали через Twitter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобіль вперше продали через Twitter

Технології&Авто
323
Nissan став першим автомобільним брендом, який здійснив повний цикл продажу автомобіля через соціальну мережу Twitter. Від першого контакту з клієнтом до остаточного рішення про купівлю минуло тільки 6 днів. Вся комунікація між дилером Nissan, компанією Antamotor, і покупцем Раулем Есколано відбувалася через соціальну мережу.
Есколано звертався до багатьох автомобільних брендів по всій Іспанії з проханням продати йому автомобіль виключно через соціальну мережу. Nissan і його дистриб’ютор Antamotor вразили клієнта своїм інноваційним підходом, зробивши повну відеопрезентацію автомобіля X-Trail за допомогою нової популярної платформи Periscope і завантаживши її в соціальну мережу.
Далі Есколано створив голосування у Twitter, в якому просив користувачів допомогти йому вибрати підходящий автомобіль. У голосуванні взяли участь 2,6 млн осіб, більшість із яких (43%) віддали свій голос за Nissan X-Trail, що і сприяло укладенню угоди в соціальній мережі.
У дусі по-справжньому інноваційної угоди ключі до нового автомобіля було надіслано Есколано просто додому через кур’єра.
Представники Nissan і Рауль Есколано вперше зустрілися віч-на-віч через два місяці після офіційного початку угоди, коли автомобіль було передано клієнту в іспанській штаб-квартирі компанії.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас