S&P погіршило прогноз рейтингів кількох банків Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P погіршило прогноз рейтингів кількох банків Великобританії

Фондовий ринок
158
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s Global Ratings вдалося до різних рейтингових дій відносно банків Великобританії для того, щоб відобразити зростаючі економічні ризики для банківської галузі країни.
Як повідомляється, рішення британців про вихід держави з Європейського Союзу (Brexit) посилило ризик несприятливих економічних подій у Великобританії.
“Британська економіка зараз входить у фазу корекції”, – вважають аналітики S&P GR. Вони прогнозують погіршення дисбалансів у економіці, оскільки темпи зростання кредитування сповільняться, а ціни на житло знизяться.
“Тим не менш, ми вважаємо, що високі стандарти банків, низькі процентні ставки і низьке безробіття мають пом’якшити масштаби втрат у банківському секторі”, – наголошується в повідомленні.
S&P GR переглянуло на “негативний” зі “стабільного” прогноз рейтингу банків Barclays і Barclays Bank, CYBG і його підрозділу Clydesdale Bank, HSBC Holdings, Lloyds Banking Group, Santander UK і Nationwide Building Society. Довгострокові й короткострокові рейтинги кредитних контрагентів цих фінустанов підтверджено на поточних рівнях.
Крім того, агентство змінило на “стабільний” з “позитивного” прогноз рейтингів Royal Bank of Scotland і його підрозділів, підтвердивши рейтинги.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас