АМКУ дозволив кіпрській Armpitch Holdings придбати 25% Agricom Group — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив кіпрській Armpitch Holdings придбати 25% Agricom Group

Аграрний ринок
137
Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл компанії Armpitch Holdings (Кіпр) придбати акції агропромислової компанії Agricom Group, що забезпечує перевищення 25% голосів у її вищому органі управління.
“Компанія залучила додаткового акціонера, інвестування якого буде здійснюватися шляхом збільшення статутного капіталу. У нас є плани з розвитку: будуємо новий завод, збільшуємо земельний банк, а на все це потрібні гроші”, – повідомив в інтерв’ю виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник.
Зараз Agricom Group реалізує п’ятирічну стратегію розвитку, яка передбачає зростання земельного банку і будівництво заводу з виробництва пластівців.
Agricom Group спеціалізується на виробництві і дистрибуції продуктів харчування із зернових культур на власній виробничій базі, об’єднує сільськогосподарські, переробні та торговельні підприємства.
Потужності зі зберігання на 63 тис. т представлені двома елеваторними комплексами на території Білокуракинського та Чернігівського кластерів. Група обробляє 30 тис. га в Чернігівській і Луганській областях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас