HP Inc. пропонує комп'ютери в оренду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP Inc. пропонує комп'ютери в оренду

Фондовий ринок
539
HP Inc., утворена в результаті поділу Hewlett-Packard і об’єднала активи по випуску комп’ютерної техніки та принтерів, представила новий сервіс, що отримав назву “пристрій як послуга” (за аналогією з “платформа як послуга” (PaaS), “ПЗ як послуга” (SaaS) і т. д.).
Як указано в прес-релізі компанії, тепер корпоративні клієнти можуть за фіксовану місячну оплату взяти комп’ютери для співробітників в оренду у HP, уникнувши великих одноразових витрат на закупівлю обладнання.
Крім самого комп’ютера, фахівці HP пропонують проаналізувати потреби кожного співробітника в обчислювальних потужностях і обсяги пам’яті, щоб компанії забезпечили працівників досить продуктивними машинами, не переплачуючи за просунуте обладнання, можливості якого не будуть задіяні.
Також HP готова відстежувати стан пристроїв, щоб, наприклад, постачати змінні батарейки до того, як старі сядуть.
“Нова послуга дозволяє компаніям покластися на наші технології і професійну компетенцію і зосередити зусилля на розвитку бізнесу, – зазначив керуючий директор HP Білл Аві. – Ми пропонуємо спростити процес управління пристроями і надаємо клієнтам доступ до необхідних технологій”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас