Найважливіші цифри і цитати четверга, 30 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 30 червня

617
  • Tikkurilla продала свої «дочки» в Україні та Білорусі за 6,8 млн євро
  • Запорізький автомобілебудівний завод з початку року випустив 4 авто
  • У Києві легально зареєстровано 164 таксисти
Київрада попередила ВР і Кабмін про можливий колапс ЖКГ
“Ми повинні ухвалити звернення Київради до парламенту щодо неприпустимого зростання цін на житлово-комунальні послуги без індексації розміру заробітних плат і пенсій”, – сказав мер Києва Віталій Кличко.
БПП: Порошенко піде на другий термін
“Скоротився кредит довіри до влади, стало більше претензій до влади, частіше піднімають питання про відповідальність влади – і це вже інші вимоги, ніж ті, які були до Ющенка… Без реальних реформ, без відкритої позиції отримати пам’ятник в державі та увійти в українську історію буде досить важко”, – зазначив лідер пропрезидентської фракції БПП Ігор Гринів.
Стали відомі ціни на послуги Uber в Україні
“У Києві понад 40 тисяч людей відкривали додаток Uber до запуску – це не тільки найбільший показник у Європі – це один з найбільших показників у світі”, – заявив директор Убер-Україна Аркадій Вершебенюк.
МВФ назвав найбільш небезпечний для світової фінсистеми банк
“Серед глобальних системно значимих банків Deutsche Bank є найбільш важливим джерелом системних ризиків, – наголошується в доповіді МВФ щодо фінансового сектора. – За ним слідують HSBC і Credit Suisse”.
У Нацбанку розповіли про пріоритети роботи на 2016-2017 рр.
“Реформа фінансового сектора є найбільш успішною, масштабною і широкоплановою в Україні… Створюємо надійний фундамент на шляху до стабільної та гнучкої фінансової системи”, – цитується в повідомленні заступник голови НБУ Владислав Рашкован.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас