Amazon почала продавати продукти харчування під власним брендом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon почала продавати продукти харчування під власним брендом

Технології&Авто
350
Американська компанія Amazon.com Inc. вперше запускає в продаж продукти харчування власних торгових марок.
На цьому тижні Amazon почав продавати на своєму сайті каву в зернах і мелену каву Happy Belly, створивши конкуренцію своєму сусідові Starbucks (штаб-квартири обох компаній розташовані в Сіетлі). Також Amazon випускає дитяче харчування Mama Bear двох різних смаків.
Минулого місяця WSJ повідомив, що Amazon готується представити чотири власних бренди, під якими будуть випускатися продукти харчування, підгузки й очищувальні засоби. Нові товари доступні тільки для передплатників Amazon Prime.
У 2015 році продаж товарів власних торгових марок магазинів у США досяг $118,4 млрд, майже на $2,2 млрд більше, ніж в минулому році, згідно з даними Асоціації виробників приватних торгових марок (PLMA).
Це не перша спроба Amazon створити власні торгові марки. Широкий асортимент товарів виходить у лінійці AmazonBasics, наприклад, батарейки, штативи, м’ячики для гри бочче. Також під маркою Pinzon компанія випускає постільну білизну.
Amazon.com Inc. – найбільший у світі інтернет-рітейлер і один з перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж товарів масового попиту.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас