Прокуратура відкрила справу проти керівництва банку "Михайлівський" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура відкрила справу проти керівництва банку "Михайлівський"

Кредит&Депозит
1789
Прокуратура Києва розпочала кримінальне провадження щодо посадових осіб банку “Михайлівський”.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Павло Різаненко.
“Сьогодні нарешті отримав відповідь по суті від прокуратури на своє повідомлення про злочин щодо дій власника і менеджменту банку “Михайлівський” стосовно доведення банку до неплатоспроможності”, – написав депутат.
“Прокуратура міста Києва інформує, що 15 червня 2016 року внесено відомості в ЄРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 218-1 КК України. Досудове розслідування доручено СУ ГУ Національної поліції в Києві, процесуальне керівництво покладено на прокуратуру міста Києва”, – заявив Різаненко.
За його словами, нині проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії для виявлення всіх обставин скоєння кримінального злочину.
“Зазначу, що згідно з КПК підслідність за цією статтею належить органам ДФС. Моє повідомлення про злочин адресувалося саме ДФС і для контролю в ГПУ”, – зазначив нардеп.
ДФС мене теж раніше поінформувала, що матеріали спрямовано до слідчого управління фінансових розслідувань Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників податків. Одне кримінальне провадження вже є. Можливо, і друге за тими ж фактами”, – підсумував він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас