Онищенко заявив про готовність у суді "доводити свою невинність" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онищенко заявив про готовність у суді "доводити свою невинність"

Кримінал
280
Народний депутат від групи “Воля народу” Олександр Онищенко заявляє, що готовий йти до суду і “доводити свою невинність”.
Про це він сказав під час засідання регламентного комітету Верховної Ради, який розглядає подання ГПУ про надання згоди на притягнення Онищенка до кримінальної відповідальності, затримання і арешт.
Онищенко назвав “повною нісенітницею” надані Генпрокуратурою пояснення по справі. “Те, що у нас називається комерційною діяльністю, – сьогодні це все перевернули в кримінальні дії”, – сказав депутат.
За його словами, він не хоче ховатися від жодних слідчих дій. “Я готовий йти у відкритий судовий процес, я готовий отримувати підозру і йти в суд, щоб доводити свою невинність”, – заявив Онищенко.
Як повідомлялося, 15 червня НАБУ передало до Генпрокуратури подання для підготовки матеріалів про зняття депутатської недоторканності, затримання і арешт депутата Онищенка. Наступного дня антикорупційний прокурор Назар Холодницький особисто приніс подання до парламенту.
Онищенка підозрюють у “створенні злочинної організації з метою заволодіння грошовими коштами, отриманими від реалізації природного газу, видобутого операторами спільної діяльності товариств за договорами про спільну діяльність з ПАТ “Укргазвидобування”. За попередніми даними, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків у розмірі 3 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас