Новою сферою застосування дактилоскопічних сенсорів стануть смарт-автомобілі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новою сферою застосування дактилоскопічних сенсорів стануть смарт-автомобілі (відео)

Технології&Авто
294
Компанія Synaptics, відомий розробник передових людино-машинних інтерфейсів на основі сенсорних і біометричних технологій, повідомила про доступність модулів Natural ID з дактилоскопічним датчиком для автомобільної промисловості.
Synaptics вважає, що наступною сферою застосування сенсорів відбитків пальців після смартфонів стануть «розумні» автомобілі. В даній сфері можна виділити кілька основних сценаріїв використання дактилоскопічних датчиків.
Зокрема, сканування відбитків пальців дозволить підвищити безпеку. Так, дактилоскопічний сенсор може бути вбудований в кнопку на дверній ручці, що забезпечить додатковий рівень перевірки при безключовому доступі в автомобіль.
Інтеграція сканера відбитків пальців на кнопку пуску двигуна дозволить автоматично ідентифікувати водія і відповідним чином оптимізувати роботу бортових систем, а також завантажувати персональні налаштування.
Нарешті, дактилоскопічний датчик дозволить через бортовий медіацентр здійснювати безпечні платежі. Приміром, відсканувавши відбиток пальця, автомобіліст зможе швидко оплатити парковку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас