Xiaomi QiCycle зможе проїхати на одному заряді 45 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi QiCycle зможе проїхати на одному заряді 45 км

Технології&Авто
954
Раніше в цьому році китайська компанія Xiaomi випустила свій перший “розумний” велосипед QiCycle R1, вартістю $3 000. Сьогодні ж була представлена ​​нова модель, що одержала назву QiCycle.
На відміну від свого попередника, новинка є електричним велосипедом зі складаною конструкцією. За розробку відповідає заснований в цьому році суббренд Mi Ecosystem, також відомий як MIJIA.
Велосипед обладнано двигуном потужністю 250 Вт/36 В, який дозволяє розігнатися до швидкості 20 км/год. При цьому в педалях є датчики тиску на базі технології TMM, котрі зчитують, яке зусилля робить користувач, щоб підтримувати роботу двигуна в тому ж темпі.
У Xiaomi QiCycle реалізовано спеціальну запатентовану конструкцію, яка дозволяє скласти велосипед таким чином, щоб він не займав багато місця. Його сидіння опускається вниз, а заднє колесо переставляється до переднього. Завдяки алюмінієвій рамі вага велосипеда становить лише 13,5 кг. Також він захищений від води за стандартом IPX5 і сертифікований за європейським стандартом електричних транспортних засобів EN 15194.
Усередині рами встановлено акумулятор ємністю 18 650 мА-год виробництва Panasonic, якого, за даними виробника, вистачає на 45 км їзди, а повна зарядка забирає близько 3 годин часу.
Не обійшлося в Xiaomi QiCycle і без “розумних” функцій. Він обладнаний безліччю сенсорів і датчиків, що дозволяють відстежувати швидкість, подолану відстань, динамічну потужність, кількість спалених калорій і багато іншого. Вся інформація відображається на невеликому 1,8-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю 160х128 пікселів і передається на смартфон по Bluetooth 4.0 LE.
Xiaomi QiCycle вже доступний для замовлення в Китаї за ціною $455.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас