Азіатські валютні трейдери готуються вийти на роботу вночі через Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азіатські валютні трейдери готуються вийти на роботу вночі через Brexit

Світ
822
Валютні трейдери більшості азіатських компаній почнуть роботу рано-вранці або навіть пізно вночі, щоб не пропустити закінчення референдуму про статус Великобританії в ЄС.
Голосування завершиться в четвер о 10 вечора за лондонським часом (опівночі за Києвом), коли в Сингапурі, найбільшому валютному майданчику Азії, буде 5-та година ранку п’ятниці.
Робочий день в сінгапурському офісі UBS Group розпочнеться о 5 ранку, і багато співробітників прийдуть заздалегідь. Брокери компанії Oanda Corp. прибудуть на робоче місце до 3 ранку.
Відзначається, що сингапурським учасникам ринку не звикати до такого режиму роботи – тільки за останні два роки їм довелося пережити референдуми про незалежність Шотландії, про золоті резерви ЦБ Швейцарії та голосування щодо програми фінансової допомоги Греції.
“Наш попередній досвід навчив нас, до чого варто готуватися в періоди підвищеної волатильності, – зазначив голова відділу валют, ставок і кредитів у Азіатсько-Тихоокеанському підрозділі UBS Ентоні Хол. – А до цієї події ринки готуються особливо ретельно”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас