"Делойт" за 2 мільйони проведе аудит "Укртрансгазу" за минулий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Делойт" за 2 мільйони проведе аудит "Укртрансгазу" за минулий рік

Енергетика
222
ПАТ “Укртрансгаз” 14 червня за результатами тендеру замовило ЗАТ “Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані” послуги з фінансового аудиту за 2,10 млн гривень.
Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”, передають “Наші гроші”.
До 17 червня мали виконати аудит консолідованої фінансової звітності “Укртрансгазу” за 2015 рік, складеної за міжнародними стандартами.
У минулому році аудит звітності за 2014 рік у ТОВ “Грант Торнтон Легіс” коштував 2,53 млн гривень. Послуги 2013 року замовляли цій фірмі за 2,86 млн гривень.
Зараз єдиним конкурентом було ТОВ “Бейкер Тіллі Україна”.
ТОВБДО” подало скаргу в АМКУ на дискримінаційні вимоги. Йшлося про досвід аудиту звітності за 2012/2013/2014 роки компаній з річним прибутком від 15,5 млн гривень за звітний період.
На думку скаржника, їхня кількість обмежена, і працюють вони переважно з аудиторами із так званої “великої четвірки”.
Замовник повідомив, що компаній з таким прибутком не менше 15, а послуги їм надають також “УПК-Аудит ЛТД”, “Грант Торнтон Легіс”, ТОВ “АФ “Капітал Груп”, ТОВ “Макаудитсервіс”, ТОВ “Емкон-Аудит” і ТОВ “Укрвостокаудит”. Тому адмінколегія відмовила в задоволенні скарги.
“Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані” представляє в Україні компанія “Deloitte Touche Tohmatsu” з “великої четвірки”.
Засновниками “Бейкер Тіллі Україна” є Олександр Почкун, Гагік Нерсесян, Олександр Коновченко, Сергій Кесарєв, Олександр Шульга та Оксана Ковтун.
Компанія є незалежним членом міжнародної мережі “Baker Tilly International” і однієї з найбільших аудиторських компаній України.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас