BlaBlaCar запускає систему онлайн-бронювання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlaBlaCar запускає систему онлайн-бронювання

Технології&Авто
684
Сервіс для здійснення міжміських поїздок BlaBlaCar оголошує про початок запуску в Україні системи бронювання.
Про це йдеться в прес-релізі сервісу.
Як зазначається, на сьогоднішній день система бронювання доступна для жителів більшої частини України, за винятком деяких східних і південних областей.
“Найближчим часом функціонал покриє всю Україну, а через деякий час буде впроваджено систему оплати послуг сервісу, що зі свого боку означає ідентифікацію користувача через платіжні інструменти. Такий принцип вже працює практично у всіх західноєвропейських країнах”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з повідомленням, зареєстровані на сервісі BlaBlaCar користувачі зможуть вибрати водія, якому по дорозі, за певними критеріями, в тому числі за вартістю поїздки, кількістю відгуків і статусом водія, маркою автомобіля і забронювати місце.
“Якщо раніше тільки водії могли бачити профілі своїх майбутніх попутників, то із запуском системи бронювання це зможуть зробити і пасажири, причому для кожної ділянки спільної поїздки”, – наголошується в прес-релізі.
“Тепер при публікації своєї пропозиції про поїздку водій повинен вибрати, в якому режимі будуть підтверджуватися запити на бронювання місць в його автомобілі: вручну або автоматично”, – йдеться в повідомленні.
“У першому випадку йому доведеться самостійно підтверджувати кожен запит, дотримуючись встановленого потенційним попутником терміну очікування відповіді. У другому – водій буде тільки отримувати повідомлення про нові бронювання”, – повідомляє прес-служба.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас