На ProZorro тепер можна стежити за виконанням договорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ProZorro тепер можна стежити за виконанням договорів

Технології&Авто
381
ProZorro стає ще більш прозорою. Система публічних електронних закупівель запускає модуль контрактінга, який дозволить відстежувати виконання договору на всіх етапах. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на дані майданчики Zakupki.Prom.ua, офіційного учасника ProZorro.
Цей модуль дозволить відстежувати процес закупівлі від її створення і до оголошення переможця, а також все, що відбувається потім. У модулі відображаються дані про те, як виконують свої зобов’язання, чи поставили потрібну партію товару, на яку суму, чи повністю проведена оплата державою або ж згодом договір був розірваний і т.і.
«Процес проведення тендеру став максимально прозорим. Однак залишалася лазівка – недобросовісний покупець безпосередньо міг за допомогою угод на папері, усіляких додаткових договорів та іншого провести все те, що не зміг провести під час електронного тендеру », – пояснює нову опцію член наглядової ради ProZorro, керівник торгового майданчика Zakupki.Prom.ua Микола Жандоров.
Новий модуль буде працювати так: в нього буде завантажуватися сам договір, і якщо змінюється ціна, позиції закупівлі, терміни поставки та інші умови – все це відобразиться в електронній формі. У модуль також повинні завантажуватися документи, на основі яких відбувалися зміни. В кінці повинен бути або опублікований звіт про виконання договору, або дані про те, чому його розірвали. Кожна дія має засвідчуватися замовником за допомогою ЕЦП.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас