Volkswagen представить 30 моделей електромобілів до 2025 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представить 30 моделей електромобілів до 2025 р.

Технології&Авто
589
Німецький автомобілебудівний концерн Volkswagen AG затвердив стратегію розвитку компанії до 2025 року, яка передбачає, зокрема, виведення на ринок близько 30 моделей автомобілів на електродвигунах, йдеться в прес-релізі компанії.
Компанія планує вийти на рівень продажів електромобілів близько 2-3 млн одиниць на рік. За прогнозами VW, через дев’ять років приблизно чверть продаваних у світі автомобілів буде оснащена електромоторами.
“Ми сподіваємося відігравати лідируючу роль у формуванні майбутнього автомобільної галузі, – заявив CEO директор компанії Маттіас Мюллер. – Для цього мусимо винести урок з минулих помилок, усунути недоліки і побудувати корпоративну культуру на основі принципів відкритості та бездоганної репутації”. Глава VW назвав цей план розвитку, який отримав назву “TOGETHER – Strategy 2025” і передбачає реорганізацію бізнесу з виробництва запчастин, інвестиції в новітні технології та підвищення рентабельності, “найбільшою трансформацією в історії компанії”.
В плані фінансових показників, автоконцерн розраховує підвищити рентабельність до 7-8% до 2025 року в порівнянні з 6% в 2015 році, збільшити прибутковість капіталу у автобудівному бізнесі до 15% і повертати акціонерам близько 30% річного прибутку.
Капіталізація Volkswagen становить 62,8 млрд євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас