Кличко просить ВР скасувати подорожчання газу для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко просить ВР скасувати подорожчання газу для населення

Особисті фінанси
923
Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко ініціює звернення Київської міської ради до Верховної Ради України з метою вирішення питання про скасування постанови Кабінету міністрів України про підвищення цін на газ для населення.
Як повідомляє в четвер прес-служба КМДА, В.Кличко на брифінгу в четвер наголосив, що звернувся до уряду і Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕКУ) про перегляд встановлених ними нових тарифів.
“Не можна їх зараз підвищувати вдвічі! Ми зіткнемося з нездатністю людей платити за такими цінами. Тому я ініціюю звернення Київради до парламенту, який, вважаю, повинен нас підтримати і застосувати всі механізми, щоб уряд скасував постанову № 758 про підвищення цін на газ для населення “, – підкреслив В.Кличко.
Також мер зазначив, що з початку року Київ втричі зменшив обсяг заборгованості за спожитий газ, який пішов на виробництво теплової енергії. Він підкреслив, що в наприкінці 2015 року тепловики мали борг 1,6 млрд грн, на сьогодні він становить 504 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас