У Житомирській обл. завищили кошторис ремонту доріг на 100 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Житомирській обл. завищили кошторис ремонту доріг на 100 млн грн

Казна та Політика
678
Незалежна експертно-моніторингова група після оцінки державних автодорожніх закупівель в Житомирській області визначила, що служба автомобільних доріг області імовірно на 100 млн грн завищила очікувану вартість ремонтних робіт
Як повідомила прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України ( “Укравтодор”), предметом оцінки стала закупівля робіт з поточного середнього ремонту на трьох ділянках автодороги М-21 Житомир – Могилів-Подільський загальною протяжністю близько 32 км, яка передбачала три лоти.
Як зазначає “Укравтодор”, згідно зі звітом групи, вказане можливе завищення кошторису складає 100 млн грн за цінами матеріалів і робіт за станом на червень 2015 року.
“За результатами звіту незалежної моніторингової групи” Укравтодор “ініціював перевірку роботи Служби автомобільних доріг в Житомирській області. Якщо завищення буде доведено, будуть прийматися рішення щодо звільнення та покарання відповідальних за це правопорушення осіб”, – зазначив в. о. глави “Укравтодору” Євген Барах, якого цитує прес-служба.
Крім того, експертно-моніторингова група також перевірила автодорожні закупівлі в Івано-Франківській та Полтавській областях. До теперішнього часу готуються звіти.
У травні 2016 року “Укравтодор” спільно з Міністерством інфраструктури України створив незалежну експертно-моніторингову групу, яка перевіряє всі існуючі закупівлі товарів, робіт і послуг в дорожній галузі. Головна мета групи – боротьба з проявами корупції, сприяння проведенню прозорих, недискримінаційних і відкритих конкурентних процесів закупівель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас