"Потрібні, як повітря": Порошенко обіцяє зробити все для поліпшення бізнес-клімату в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Потрібні, як повітря": Порошенко обіцяє зробити все для поліпшення бізнес-клімату в Україні

Казна та Політика
867
Президент України Петро Порошенко обіцяє зробити все можливе для поліпшення умов ведення бізнесу в Україні.
“Я впевнений в тому, що зараз інвестиції потрібні Україні, як повітря”, – заявив П.Порошенко під час відвідування виробничо-перевантажувального комплексу групи Bunge (США) в Миколаївському морському порту в середу.
За його словами, в нинішніх складних умовах Україна здатна забезпечити стабільність банківської системи, курсу гривні і економічного розвитку.
За словами глави держави, перший квартал 2016 вперше продемонстрував позитивні тенденції. “Ми вперше продемонстрували економічне зростання”, – сказав він.
Він запевнив, що Україна буде ліквідувати всі перешкоди в податковій і митній сферах для ведення бізнесу, а також боротися з корупцією.
П.Порошенко підкреслив, що, незважаючи на бажання Москви “задушити Україну економічно”, країна вистояла і переорієнтувала свій ринок.
Президент нагадав, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відправився в США для зміцнення двостороннього співробітництва. За його словами, в ході візиту будуть проведені “надзвичайно важливі переговори” з урядом США щодо розширення співпраці і збільшення інвестицій і підтримки України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас