Nokia допоможе Китаю встановити 5G-зв'язок: угода з China Mobile перевищує 1,3 мільярда євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia допоможе Китаю встановити 5G-зв'язок: угода з China Mobile перевищує 1,3 мільярда євро

Технології&Авто
225
Фінський виробник телекомунікаційного устаткування Nokia і один з найбільших телекомунікаційних операторів в світі China Mobile підписали рамкову угоду про співпрацю вартістю 1,36 мільярда євро і терміном на один рік, повідомляє Прайм з посиланням на заяву компанії.
“Угода допоможе China Mobile вийти на ринок хмарної мережевої інфраструктури. Для цього China Mobile відкриє в Китаї базову станцію Nokia AirScale Base Station (ASB) зі стандартом 5G. Ця установка дозволить відразу кількома технологіями радіозв’язку одночасно працювати в межах однієї базової станції і пропонувати практично необмежені можливості передачі даних “, – йдеться в повідомленні.
Nokia також надасть China Mobile додаткові елементи свого мобільного радіодоступу і базовий портфель на додаток до фіксованого доступу, маршрутизації IP, операційної системної підтримки (OSS) і продуктам сторонніх виробників, а також свій досвід роботи в Global Services.
“Це дуже важлива угода з нашим давнім партнером, вона зміцнює позиції Nokia в якості провідного постачальника технологій нового покоління в Китаї”, – наводяться в релізі слова президента спільного управління команди Nokia Networks Китаю і ASB Майка Вана (Mike Wang).
Nokia – фінська транснаціональна компанія, виробник телекомунікаційного устаткування для мобільних, фіксованих, широкосмугових і IP-мереж. У квітні 2015 року Nokia і Alcatel-Lucent підписали меморандум про злиття вартістю 15,6 мільярда євро. Об’єднана компанія буде називатися Nokia Corporation, частка Nokia в ній складе 66,5%, Alcatel – 33,5%.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас