Philips представила «розумну» зубну щітку з датчиками стеження за порожниною рота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philips представила «розумну» зубну щітку з датчиками стеження за порожниною рота

Технології&Авто
358
Компанія Philips представила нову «розумну» зубну щітку з серії Sonicare, що сполучається зі спеціальним додатком для iOS і Android за допомогою Bluetooth.
У щітці під назвою FlexCare Platinum Connected є сенсори, що дозволяють користувачеві в реальному часі відстежувати те, як він чистить свої зуби.
Насправді все досить просто: під час чищення зубів людина бачить на екрані смартфона або планшета тривимірну карту своєї порожнини рота, на якій показано, на який зуб у даний момент спрямована дія щітки. Додаток попереджатиме користувача, якщо він занадто сильно натискає щіткою або чистить один зуб занадто довго. Після двох хвилин (таймер є як в щітці, так і в додатку) можна побачити кінцевий результат.
Додаток також надсилає звіти про прогрес, дозволяє ставити цілі, нагадує про планову зміну головки і відправляє різні мотиваційні повідомлення. Однак найкорисніша функція програми — це можливість виділити окремі ділянки порожнини рота, яким потрібно приділити особливу увагу. Наприклад, при наявності пломби на якомусь зубі можна виділити цей зуб, щоб додаток враховував його особливості. Більше того, всі дані про чищення зубів можна відправити дантисту.
FlexCare Platinum Connected надійде в продаж у липні і буде коштувати $199. Заряду батареї щітки вистачатиме на два тижні використання. При цьому пристрій зможе «запам’ятовувати» до 14 сесій чищення зубів.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас