Київ переплатив 140 мільйонів за неякісну комуналку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ переплатив 140 мільйонів за неякісну комуналку

Особисті фінанси
939
Київська міська влада протягом опалювального сезону 2015-2016 років домоглася перерахунку 140 млн грн за неякісно надані комунальні послуги.
Про це під час засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.
«Ми домоглися перерахунку і повернення 140 млн грн за неякісно надані комунальні послуги», – сказав він.
Пантелєєв нагадав, що цього року в Києві планується оснастити 100% житлових будинків приладами обліку тепла.
«Місто розробило програму енергозбереження на 5 років. Разом з теплопостачальними компаніями встановили понад 4 тис. лічильників. Лічильник не дає економії тепла, але дає кожній родині 20-30% грошей», – зазначив заступник голови КМДА.
Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, 9 червня проводить засідання, присвячене встановленню тарифів на теплову енергію, послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води для потреб населення.
У порядку денному засідання – встановлення тарифів на теплову енергію для потреб населення ліцензіатам комісії; про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води для потреб населення, що надаються населенню суб’єктами господарювання, якы є виконавцями цих послуг, ліцензіатам комісії.
Крім того, очікується розгляд питання про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для управителів багатоквартирних будинків ліцензіатам комісії.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас