В Україні завершився перший етап реформи поліції: оголошено конкурс на посади дільничних і слідчих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні завершився перший етап реформи поліції: оголошено конкурс на посади дільничних і слідчих

Казна та Політика
287
В Україні завершився перший етап реформи поліції: оголошено конкурс на посади дільничних і слідчих.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відрапортував про завершення першого етапу реформи поліції і оголосив відкритий конкурс на заміщення вакантних посад дільничних офіцерів поліції і слідчих.
«Минулого тижня патрульні поліцейські Маріуполя прийняли присягу на вірність народу України і в 31-му місті України приступили до служби співробітники 28-го управління Департаменту патрульної поліції НПУ. Ми завершили перший етап реформи », – написав Аваков у блозі на Українській правді.
Міністр анонсував наступний етап поліцейської реформи, під час якого продовжиться формування нової поліції.
«Суспільство чекає і потребує оновлення правоохоронної системи, тому саме поліцейський блок МВС для нас залишається пріоритетним. У наших планах – підвищення якості патрульної поліції, створення корпусу дільничних офіцерів поліції, формування підрозділів з патрулювання і контролю дорожнього руху на трасах. Також завершення організації мережі груп швидкого реагування в областях і реформування одного з найскладніших і фундаментальних елементів поліції – слідства », – повідомив Аваков.
За його словами, Національна поліція оголошує відкритий конкурс на заміщення вакантних посад дільничних офіцерів поліції і слідчих.
«З сьогоднішнього дня ми стартуємо в Київській області – відкриваємо набір 250 дільничних офіцерів і 50 слідчих», – заявив міністр.
«Для участі в конкурсі насамперед потрібно насамперед потрібно подати заявку на сайті Управління НПУ в Київській області. Там же можна детально ознайомитися з критеріями і процедурою відбору. Далі, як і з патрульної поліцією, ми почнемо конкурсні відбори по всій країні», – повідомив Аваков.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас