Комітет рекомендує ВР відновити пенсії для працюючих пенсіонерів в повному обсязі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет рекомендує ВР відновити пенсії для працюючих пенсіонерів в повному обсязі

Особисті фінанси
2412
Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення підтримав законопроект №4325 про відновлення пенсійних виплат для працюючих пенсіонерів в повному обсязі і рекомендує прийняти його за основу, передає інформаційне управління парламенту.
“У разі прийняття Верховною Радою даного законопроекту, за чинним законодавством буде виключена тимчасова на 2016 рік норма, яка обмежує виплати пенсій, призначених за віком, по інвалідності, на пільгових умовах і як чорнобильцям і вченим. Зазначене забезпечить для працюючих пенсіонерів отримання пенсійних виплат в повному обсязі і незастосування до них обмежувальних заходів “, – сказано в повідомленні.
На думку голови комітету Людмили Денисової, такі зміни можуть гарантувати підвищення рівня життя для пенсіонерів та забезпечать доступ громадян до їх законних прав.
“Фінансовий стан нашої держави сьогодні покращився, тому і надалі обмежувати суму виплат пенсій працюючим громадянам немає необхідності. Ми підтримуємо цей законопроект і будемо рекомендувати Верховній Раді України прийняти його за основу з подальшим доопрацюванням до другого читання”, – зазначила парламентарій.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України на своєму черговому засіданні в середу має намір врегулювати питання зі своєчасною виплатою пенсій і соцвиплат внутрішньо переміщеним особам.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас