Гонтарева допускає позбавлення волі на 5 років для екс-голови правління банку "Михайлівський" і власника мережі "Ельдорадо" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева допускає позбавлення волі на 5 років для екс-голови правління банку "Михайлівський" і власника мережі "Ельдорадо"

Кримінал
2016
Глава Національного банку Валерія Гонтарєва допускає позбавлення волі на 5 років для колишнього голови правління банку “Михайлівський” Ігоря Дорошенка і колишнього власника банку і власника мережі з продажу побутової техніки та електроніки “Ельдорадо” Віктора Поліщука.
“До 5 років позбавлення волі. Я вважаю, що двом: і Дорошенку, і Поліщуку, бо все було сплановано. Двом – по 5”, – сказала Гонтарєва.
Нагадаємо, за словами Гонтаревої, банк був віднесений до категорії проблемних ще в минулому році. Для банку також була розроблена програма, яку акціонери повинні були виконати, в якій чітко все розписано.
“Ми з керівником банку, паном (Ігорем) Дорошенком, спілкувалися і попереджали, що є шанс потрапити під кримінальну відповідальність, якщо банк буде робити щось незаконне.
Тепер можна констатувати факт – банк потрапив (і менеджмент банку, і акціонери банку) під кримінальну відповідальність. Про що вже в усі правоохоронні органи нами подані всі документи “, – додала глава НБУ.
За її словами, в банку працював куратор від НБУ, оперативно інформує регулятора про події, що відбуваються.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас