Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 червня

584
Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 червня:
  • СБУ затримала голову сільради Київської області на хабарі в 300 тис. євро
  • Фонд гарантування вкладів може виплатити вкладникам Смартбанка 0,6 млн грн
  • НБУ оголосив аукціон з купівлі до $ 50 млн на міжбанку в четвер
  • Облігації ДТЕК, скуплені наближеною до Порошенка компанією, в травні подорожчали на 40%
Глава “Укрзалізниці” Войцех Бальчун про проблеми на залізних дорогах
“Щоб поліпшити сервіс, потрібно інвестувати в рухомий склад. Ось ці поїзди Hyundai – маленька іскорка, яка тільки з’явилася. А в решті рухомий склад необхідні величезні капіталовкладення. Щоб їх отримати, потрібно створити позитивний імідж УЗ перед міжнародними фінансовими інститутами”.
Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич про дефіцит трьох робочих професій
“У нас є гостро дефіцитні спеціальності на ринку праці: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, монтажник санітарно-технічних систем і устаткування та майстер з пошиття швейних виробів. Ця спеціальність буде організована на базі трьох – швачка, кравець і закрійник”.
Експерт групи “реанімаційного пакету реформ” по судовій реформі Роман Куйбіда про роботу в судовій системі
“Оклади суддів нового Верховного Суду складуть 75 мінімальних зарплат. Але вищі суди прирівнюються до апеляційних. І там зарплати порівняно невеликі будуть. Вони лише поступово повинні рости, здається, до 2020 року”.
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко про монетизацію субсидій
“Питання монетизації субсидій стоїть постійно, але ми повинні чітко зрозуміти, що це плата за житлово-комунальні послуги і за газ. Ми повинні розуміти, що середній розмір субсидії становить приблизно 1200 – 1300 грн, а є субсидії і по 4 і по 5 тис. грн. Питання в тому, людина, яка отримує 1 тис. грн пенсії, понесе ці 4 тис. грн, які йому дасть держава в монетизованому вигляді, як плату за житлово-комунальні послуги і не виросте заборгованість, якщо ми просто дамо людям гроші?”.
Керівник Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) Андрій Батищев про подальшу роботу “Укравтодор” після свого звільнення
“Тепер ключове завдання – не втратити темпу ремонту доріг, не дати розікрасти виділені платниками податків кошти і знайти гідну кандидатуру нового голови цієї організації”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас