"Укрпошта" почала тестувати доставку посилок дронами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" почала тестувати доставку посилок дронами

Технології&Авто
1873
“Укрпошта” тестує новий вид доставки посилок вагою до 3 кг. за допомогою дронів. Перший пробний запуск і презентація технології відбулися 1 червня в місті Буча під Києвом. Під час тестового польоту дрон доставив посилку адресату.
Дрони для “Укрпошти” розробила ізраїльська компанія Flytrex. Безпілотник заданої моделі може зробити до 10 доставок в день. Дрон адаптований до різних кліматичних умов, тому зможе здійснювати доставку як влітку, так і взимку.
Як заявив керівник “Укрпошти” Ігор Ткачук, “зараз ми розглядаємо можливість впровадження цієї технології для доставки посилок. Остаточне рішення про доцільність використання безпілотників в роботі” Укрпошти “ми зможемо прийняти тільки після комплексного тестування”.
За інформацією компанії Flytrex, дрон, який використовується “Укрпоштою”, має унікальний механізм вивільнення з антисаботажними можливостями, що забезпечує максимально безпечну доставку посилок кінцевим користувачам. Пристрій здатний перевозити пакети вагою до 3 кг. на відстань 23 км.со швидкістю до 70 км / ч.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас