Рада PCI представив новий стандарт безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада PCI представив новий стандарт безпеки

Фінтех і Картки
251
Сьогодні Рада зі стандартів безпеки індустрії платіжних карток(PCI SSC) опублікував нову версію свого стандарту безпеки даних – Payment Application Data Security Standard 3.2. Вона стосується програмного забезпечення для оплати через Інтернет.
Стандарт використовується постачальниками платіжних додатків для гарантії захищеності своїх програмних продуктів від шахрайства з платіжними картками.
Власники магазинів і представники іншого бізнесу використовують PA-DSS як підтвердження того, що вони можуть безпечно приймати платежі як онлайн, так і офлайн.
Випуск версії PA-DSS 3.2 збігається з недавнім випуском PCI DSS 3.2. Оновлення обох стандартів пов’язано з ростом загроз крадіжки платіжної інформації клієнтів. Нововведення засновані на опитуванні більше 700 глобальних організацій, що беруть участь в Раді за стандартами безпеки, а також звітах про порушення в прийомі платіжних карток.
Ключові зміни в PA-DSS 3.2 включають пояснення до існуючих вимог і оновлення вимог щодо приведення стандарту у відповідність з PCI DSS версії 3.2. Також оновлення включають докладні інструкції для постачальника послуг ( «Керівництво по впровадженню PA-DSS»), які пояснюють, як налаштувати платіжні додатки належним чином і відповідно до PCI DSS
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас